Kontakta oss
 
Skicka!

Vill du hjälpa?

Utöver de som är anställda på jouren så arbetar ett varierande antal jourkvinnor. Ideella utgör en stor del av vår verksamhet och som jourkvinna kan göra en mängd olika saker för att hjälpa oss mot ett jämställt samhälle fritt från våld. Du kan vara med och aktivt stötta kvinnor i våra boenden, informera om barns våldsutsatthet och driva utåtriktade aktiviteter för att opinionsbilda i frågor om jämställdhet och mäns våld mot kvinnor och barn.

Du kan också ingå i andra arbetsgrupper och engagera dig aktivt genom opinionsbildning, kunskapsspridning, ordna aktiviteter för att belysa våra frågor- Med ökad medvetenhet följer förmågan att förändra. För att bli jourkvinna måste du vara över 18 år och genomgå en grundutbildning. Utbildningen ger dig kunskap som du sedan kan använda i ditt arbete på jouren. Nästa kurs kommer igång under hösten, kontakta oss om du är intresserad att vara en del av oss. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Skänk en gåva!

Vi tar tacksamt emot en ekonomisk gåva från dig som privatperson eller företag.

Bli stödföretag eller stödmedlem

Bli stödföretag genom att betala företagsavgiften på 1500:-
stödmedlem betalar 150:-
via swish: 1234955407
BG: 355-5265
Märk betalningen ”medlem FÖRETAGSNAMN” eller  "medlem NAMN och e-post"

Vill ditt företag istället sponsra med tjänster eller andra nödvändigheter som kan underlätta för de kvinnor och barn som finns hos oss, kontakta oss via mail. Exempel på företagssponsring kan vara; kostnadsfri  biluthyrning, presentkort hos frisör / andra behandlingar, aktiviteter. Som tack för att ditt företag bli stödföretag eller sponsrar kvinnojouren mottager ni en Sponsor plansch att rama in.
807