Kontakta oss
 
Skicka!

Stöd vår verksamhet

Utöver de som är anställda på jouren så arbetar ett varierande antal jourkvinnor. Ideella utgör en stor del av vår verksamhet och som jourkvinna kan göra en mängd olika saker för att hjälpa oss mot ett jämställt samhälle fritt från våld. Du kan vara med och aktivt stötta kvinnor i våra boenden, informera om barns våldsutsatthet och driva utåtriktade aktiviteter för att opinionsbilda i frågor om jämställdhet och mäns våld mot kvinnor och barn.

En gång per år annonserar vi efter nya ideella jourkvinnor som vill engagera sig och arbeta regelbundet i verksamheten. Vi går ut med information på hemsidan när det är dags. Du kan då göra en intresseanmälan till vår e-postadress. Nästa steg i rekryteringsförfarandet är en personlig intervju. De som blir antagna till utbildningen måste vara beredda att delta vid utbildningstillfällena och förbinder sig till att vara aktiv jourkvinna under minst ett år. Du måste också kunna arbeta vid minst 2–3 tillfällen per månad.Skänk en gåva!

Vi tar tacksamt emot en ekonomisk gåva från dig som privatperson eller företag.

 

Bli stödföretag eller stödmedlem

Bli stödföretag genom att betala företagsavgiften på 1500:-

stödmedlem betalar 150:-

via swish: 1234955407

BG: 355-5265

Märk betalningen ”medlem FÖRETAGSNAMN” eller  "medlem NAMN och e-post"

 

Vill ditt företag istället sponsra med tjänster eller andra nödvändigheter som kan underlätta för de kvinnor och barn som finns hos oss, kontakta oss via mail. Exempel på företagssponsring kan vara; kostnadsfri  biluthyrning, presentkort hos frisör / andra behandlingar, aktiviteter. Som tack för att ditt företag bli stödföretag eller sponsrar kvinnojouren mottager ni en Sponsor plansch att rama in.


807